Gea Wilts

Fijn dat je mijn site bezoekt. Hier geef ik een korte indruk van mezelf, voor de echte kennismaking nodig ik je uit me te bellen of te mailen voor een afspraak.

Mijn inspiratie vind ik in de natuur, bij mensen en eigenlijk bij alles wat leeft. Daarom breng ik veel vrije tijd graag door in de natuur en ’s zomers ook in mijn moestuin. In mijn werk als leider en coach staan mensen centraal. Hoe meer je als mens jezelf kunt zijn, hoe meer je vanuit verbinding reageert op alles wat zich voordoet, bijvoorbeeld in je werk. En dan weet je precies wat er nodig is en wat je moet doen, in alle situaties. Met alle afleidingen die er zijn in het leven blijft dit een voortdurende ontwikkeling. Ik spreek hierover uit eigen ervaring en vanuit de ervaring die ik sinds 2003 als interimmanager en coach in veel (zorg)organisaties heb opgedaan.

Doorkijken, Licht en Lucht

Mij valt op dat mensen in hun werk in veel gevallen zijn gaan leven naar de etiketten die ze in een organisatie opgeplakt hebben gekregen. Maar, niets is wat het lijkt, dus zoek ik graag met mensen naar wat er onder dit etiket zit. Het kenmerkt mijn werkstijl: blijven doorkijken naar de kracht en de ware aard van mensen. Dit doe ik vaak op een lichte en luchtige manier. De ruimte en veiligheid die daarmee ontstaat maakt dat mensen in beweging komen.

Persoonlijk Leiderschap

In mijn werk nodig ik mensen uit om hun binnenwereld helder te krijgen, in relatie tot hun werk en andere gebieden in hun leven. Het is mijn overtuiging dat leiderschap van binnenuit komt. Door jezelf steeds beter te kennen, je plussen en je minnen, kom je in verbinding met jezelf en van daaruit met je omgeving. Vanuit deze verbinding is het vanzelfsprekend om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je werk- en leefomgeving. En dat is je persoonlijk leiderschap.